vineri, 22 august 2008

Aproape fara cuvinte

Pentru ca...







in sfarsit






si mai ales :)






IN CONCLUZIE:


luni, 11 august 2008

iadul e peste drum, in Georgia

Mi-au zburat pe la urechi in acest weekend vestile despre agresiunea rusa asupra Georgiei. Am aflat mai multe de la Adi si dateline.

Zice Adi sa semnam petitie. Zic si eu sa semnam. Nu ajunge la ONU sau la Putin, este insa o luare de pozitie a fiecaruia dintre noi. Ceva mai mult decat au putut mai-marii Romaniei. Probabil inca tremurand in fata telefonului rosu, asteapta de la tov. Putin indicatiile pretioase cu privire la ce reactii au voie sa aiba si ce ganduri sa gandeasca. Mi'e sila de mai-marii nostri.

Mi'e un pic sila si de noi. Nu mai cred in revolutii. Iesirile spontane pe strada cand oamenii nu mai pot? Acelea nu se intampla, se pare, decat daca sunt orchestrate de niste "buni organizatori". Nu iesim spontan pe strada sa manifestam anti-Putin si anti-razboi in secolul 21. Mi-ar placea sa dam cu oua in ambasada rusa, asa cum in tineretele mele de studenta la stiinte politice nu subsemnata, insa colegi de generatie, aruncau cu oua in ambasada americana la invadarea Irakului.

Haideti, fratilor, asta e chiar simpla! Nu trebuie sa alegem adevarul din gura mincinosilor care ni-l zic asa cum il vor ei. Adevarul e in fata ochilor nostri, chiar aici la Marea Neagra.

Dupa ce am facut ochii mari la minunile tehnicii moderne si "unitatea in diversitate" de la Olimpiada, parca nu'mi vine a crede ca Evul Mediu e atat de aproape de noi.

Sigur, putem sa argumentam ca Putin a avertizat cand cu Kosovo, dar ca si Bush a zis atunci.. si intre ce a avertizat Putin si ce a zis Bush...... oameni ca mine si ca tine, care nu dau doi bani nici pe Putin, nici pe Bush, traiesc sau mor in iadul de peste drum.

duminică, 10 august 2008

sa mai si radem (cu lacrimi)

Dovada clara ca distractia se poate gasi si in cele mai simple lucruri.. daca o cauti :)


vineri, 1 august 2008

implica-te si tu duminica asta

Am primit si eu si cred ca nu am ce sa adaug. Decat..ca uneori o singura persoana face diferenta si mai ales..Doamne fereste!

ESTI PIETON ?
Vino cu o sticla de apa plata

ESTI CU MASINA ?
Vino cu un bax de plata.

UNDE ?
In piata din fata Casei Poporului- Palatul Parlamentului .

CAND ?
Duminica 03 August orele 10:00-13:00

DE CE ?
PENTRU MARAMURES BUCOVINA SI MOLDOVA

VII , DEPUI APA SI PLECI. ANONIMI, UMANITARI CUM POT FI ROMANII CAND LE PASA.

Si tu poti salva lumea. Duminica asta, alege sa fii eroul cuiva!