marți, 29 decembrie 2009

Vreme trece / vreme vine 2009-2010

E aproape 30 decembrie. De necrezut cum a zburat anul asta. A fost pentru mine un an in care n'am avut timp sa ma uit la ceas si in care mi'am dorit sa apuc sa dorm mai mult.

S-au succedat avalansa surprize care mai de care:

Surioarele mele au avut succese fulminante. Una si-a schimbat jobul si s-a si casatorit (soro, daca asta nu e un an cu realizari, nu stiu care ar mai putea fi!).

Alta a absolvit o institutie de invatamant (Sa'ti fie de bine, si la mai mare!), iar mezina a luat o decizie mare pentru anul viitor (Felicitari!)

Am vazut Bruxelles si Amsterdam, cu mult ajutor din partea unor oameni cu inimi mari.

Am (mai) vazut Grecia, am facut multi kilometri cu bicicleta, ne-am luat pisica, am trecut cum am putut si noi prin criza.

Parintii mei au trecut cu bine peste cate o operatie. Multa sanatate!

Am avut parte de un curs scump de ACCA, si (cu sudoarea fruntii si oarece RedBull) am si trecut unul, poate chiar doua examene.

Mi-am facut curaj sa'mi schimb jobul.Am facut multe lucruri la birou, adesea pana tarziu, insa le'am facut cu placere (sper sa nu'mi lipseasca asta in viitor).

Am si petrecut putin.Slava Domnului, suntem cu totii sanatosi si impreuna! Nu a fost usor si chiar e mult loc de mai bine.

Vreau de la anul care vine sa ne tina pe toti sanatosi si uniti. Vreau sa fiu odihnita cand fac lucrurile mici sau mari care se vor face anul viitor. Sigur, nu m-ar deranja sa curga banii pe noi si sa am mai mult timp pentru mine.

Cel mai mult imi doresc sanatate, liniste si intelegere, iar 2011 sa ma gaseasca aproape de ce mi-e mai drag!Si voua, dragilor, Sarbatori Fericite si sa fiti baftosi la anul! La multi ani!

3 comentarii:

Alina spunea...

2009 Review ha?

WEll well well...timpul trece ..leafa nu mai creste :))

In deed i cant believe cate schimbari.

Multe dintre ele se datoreaza tie!

Te pupam si te iubim!

Anonim spunea...

Heeei, sunt Durasel! Am intrat sa vad ce mai scrii. Si nu m-am putut abtine sa nu iti laud pozele, iubesc rujul inchis pe care il folosesti! Asta inseamna curaj! Si Sailor Moon era curajoasa hehe

costina spunea...

@Alina: lasa, lasa, ca o sa si creasca :)

@muchtotell: multumesc, ma simt flatata, mai ales ca stiu ca aprecierea vine de la o profesionista!