joi, 5 mai 2011

ce ne roade si ce ne seaca

Ma seaca azi tara mica Romania. Mica nu ca populatie, nu ca intindere. Mica cu capul plecat, cu umerii umiliti si multe cacofonii. Ne plecam in fata altora si ne scuzam si in fata cuvintelor din propria limba. Ne cerem scuze tuturor, ne ferim, stanjeniti, din drumul celor mari. Azi ma roade ca noi mergem cu capul plecat si ceilalti, care se dau superiori, ne trateaza cu superioritate. Sa traiti si sa ne fie cu iertare!

10 comentarii:

Alina spunea...

Si pe mine...ma seaca la culme ca sunt atatia incompetenti care stau si dorm in parlament pe banii nostri, care voteaza legile in sictir, care ne reprezinta in fata altor tari, care decid pentru noi si carora nu le pasa ca pe tine sau pe mine ne seaca si ca pe altii ii lasa fara o bucata de paine pe masa, fara bani de medicamente, fara o bucurie de sarbatori, cu atatea greutati dupa o viata intreaga de munca...fara nicio speranta ca va fi mai bine.

In campanii dau mici si promit multe dar in rest nu se mai sinchisesc nici macar sa ne spuna ca va fi mai bine ci gasesc constant noi solutii sa mareasca taxele si impozitele.

Lasand asta la o parte, sunt tiganii care ne_au facut de ras intr_atata incat iti este rusine sa mai scoti capul in lume si sa spui de unde vii...

Sunt si multi romani care au success aici si in afara, care muncesc si sunt apreciati dar a caror poveste nu o spune si nici nu doreste sa o cunoasca nimeni. E mai interesant divortul Pepe si Pana si al Columbenilor...

Asta este fiecare se descurca cum poate

Joculete spunea...

Salut ,daca esti deacord cu un schimb de link ,te rog adauga pe site-ul tau ,linkul http://www.jocuri-barbie.in cu titlul Jocuri barbie ,apoi astept datele site-ului tau ,ca sa te adaug pe jocuri-joculete.org pr 3 .
Iti multumesc !

Florin spunea...

Suntem mai rau decat sclavii...
Toti vor putere, cat mai multa putere... Asa o fost si asa va fi intotdeuna.

jocuri online spunea...

asta e Romania pe care o stim cu totii,o tara care dupa parerea mea nu se va schimba niciodata

Jocuri online spunea...

domnul presedinte a distrus toata tara si totodata toti locuitorii acesteia.

liana spunea...

interesanty

radu alin' spunea...

buna! urmaresc blogul tau de mult deoarece eu nu am putut niciodata sa fac un astfel de blog as vrea sa votbesc ceva cu tine bagama in lista la messenger te rog id: newbadboysby@yahoo.com

credit ipotecar spunea...

Tara noatra este acum la cheremul unor ciocoi care fac ce vor din ea. A ajuns o mana de lachei sa faca ce vor cu ditamai tara si cu 18 mil de oameni. Urat.

cosmetice naturale spunea...

Nu o sa avem sanse prea curand sa ne revenim... trebuie sa scap usor usor de toti viermii de la putere

aer conditionat spunea...

Pe timpul lui Ceausescu eram respectati,asa cum era el,dar a facut multe.