joi, 6 decembrie 2012

de Mos Nicolae

Azi dimineata a nins feeric. S-a asternut, in sfarsit, ceva zapada. Avem si soare - perfect!

E dimineata de Mos Nicolae. Mama m-a sunat sa-mi spuna La Multi Ani si sa-mi trimita dragostea ei.

Anul asta nu am ghetele la usa. Daca tot imi e inima ca o cizma, a umplut'o Mosu' cu de toate. Cu dragoste pentru familia mea. Cu dor pentru Nicolaii care aduceau sabatoarea in casa pana acum cativa ani. Cu bucurie pentru drumetii care ne vin la anul. Cu calda multumire pentru minunile si taramurile ce am ajuns sa le vedem si omuletii care ne-au intins o mana cand am traversat vreun podet ingust.

Cu speranta ca o sa vedem si alte taramuri, ca o sa ne minunam si de alti omuleti cu alte obiceiuri, ca o sa putem vorbi in limbi care mai de care mai fascinante; ca harta lumii o sa ramana un teren de joaca accesibil si ca nici un hotar nu o sa ne separe.

Cu zile cu soare si ierni cu zapezi frumoase. Cu nopti clare si somn linistit.
Buna dimineata de Mos Nicolae!














 



5 comentarii:

Atelier Amma spunea...

Hei...si pe mine m a sunat mama....mama ta..........si mi au dat lacrimile si am iubit o enorm in momentul ala...are atata dragoste in ea.....Si am rugat o fierbinte sa vorbeasca cu Mosu poate anu viitor imi indeplineste dorinta.....
Te pup.....

costina spunea...

Off sa-ti ajute Dumnezeu! Ma bucur ca ati vorbit, mama e cea mai smechera, trebuie sa invete engleza si sa o scoatem in lume!

Te imbratisez!

farmacie Timisoara spunea...

Cele mai frumoase sarbatori sunt cand le faci alaturi de cei dragi chiar daca sunt departe de tine un telefon de la ei acum iti incalzeste sufletul.

Bike spunea...

E trist cand vezi ca oamenii sunt mai aproape de cei dragi mai mult de sarbatori. :(

Joshua spunea...

Ce frumos ! :)