joi, 22 noiembrie 2007

putere si apa care este uda..

Vorbeam mai demult despre cuvinte de putere. De ce avem nevoie pentru a merge mai departe?...

Zilele astea n'am mai scris, fiind si eu prinsa in tot felul de lipsuri care ma opreau de la a merge mai departe. Stiu ca suna idealist dar am descoperit ca ceea ce imi lipsea pentru a merge mai departe era credinta. Cand spun credinta, nu o spun neaparat in sensul religios al cuvantului.

Ratiunea e mereu prezenta pe umarul meu stang si imi sufla despre ce nu se poate, despre ce nu e bine, despre ce obstacole sunt sau ar putea sa fie. Ratiunea ma miceste, ma reduce la neputinta, ma ajuta sa'mi construiesc barierele cu care apoi ma tin inchisa.

Nu spun ca nu exista obstacole; spun doar ca nu exista obstacole pe masura fiecaruia din noi. Am avut momente in care m'am simtit prinsa in capcana in fata unor situatii si am disperat. Am avut momente in care am uitat ca ma pregatesc de o viata sa fac fata oricaror situatii, am uitat cine sunt si cine ma pregatesc sa devin.

Vorbim despre solutii pentru marile razboaie, de cele pe care le vedem si auzim la stiri, insa nu primim sprijin cand ducem propriile razboaie nevazute interioare. Asteptam sa vina cineva din afara sa ne spuna ca nu suntem niste impostori, ca de fapt am meritat tot ceea ce am reusit sa obtinem.

Atitudinea e totul. Inainte sa asteptati sa creada altii in voi, trebuie sa credeti VOI INSIVA! Obstacolele sunt reale, insa o atitudine de invingator si o abordare increzatoare sunt cele mai ieftine si mai eficiente metode de a le surmonta.

Nu mai sperati in noroc, credeti in merit si in puterea de a va reedita reusitele!

PS: Vorbind cu cineva zilele trecute, i'am spus ca parca nu'mi vine sa scriu pe blog despre asta, pentru ca e ca si cum m'as apuca sa scriu ca apa e uda. Insa am fost incurajata sa ma apuc si sa va spun ca apa chiar e uda. Ca poate uneori si voi uitati, cum si eu uitasem, ca apa e uda.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari! Mi-a facut o maaare placere sa citesc asta la tine! Intr-adevar apa e uda! Si atitudinea e totul!

Georgian Dinca spunea...

Succes la blog!