marți, 18 decembrie 2007

tragem linie si adunam

E finele anului si ma simt ca intr'o mare vineri.

Am fost deja prin magazine si am vazut rochite rosii si bluzite cu paiete, tinute care de care mai scumpe si mai extravagante. Lumea se pregateste pentru artificii, iar azi la birou am primit deja primele bunatati (nuci, mere, bomboane si mandarine, panetone si o sticla de Chardonnay - hmm, oi fi scris bine?.. mi'e lene sa ma duc sa verific.. oricum, un vin cu denumire de trai bun). Am agatat si ciorapi (multumiiiiim ajutoarelor Mosului, se stiu ei care), asteptam sa vedem daca Mosul companiei o sa puna ceva in ei.

Fara sa imi doresc sa fiu spiridusul care a furat Craciunul, trebuie sa recunosc ca ma simt ca in vinerea dinaintea unui examen. Se termina un an si se activeaza automat inchiderea de an :)) ca la contabilitate.

Ce am facut anul asta? A trecut cu folos? Unde sunt si unde vreau sa fiu? Cate din hotararile de anul trecut am implinit? Where do I go from here?

Mare dezordine mare. Tot nu stiu sa inot, nici sa dansez, nici sa gatesc, tot nu am ajus sa imbrac rochite marimea 36, tot nu am masina, nici macar carnetul nu e luat, casa nu am, economii n'am facut si n'am gasit nici o strategie de a asigura bunastare materiala pentru mine si ai mei, nici o solutie pentru ajutorarea batranilor fara casa, starpirea injustitiei din Romania sau salvarea balenelor.

Ce imi propun de acest sfarsit de an? Imi propun sa ma bucur de sfarsitul de an, sa petrec si sa ma rasfat. Vreau sa dansez si sa ma imbrac fancy. Vreau sa stau la caldura, sa ma bucur de brad si sa ma duc cu uratul, ca o persoana fara trecut sau viitor.

De Craciun imi doresc sa am doar prezent.

Voi ce va doriti de la Mos si Anul Nou?

La multi ani fericiti, dragilor, si sa va bucurati de propriile povesti!


7 comentarii:

Anonim spunea...

Sarbatori fericite, sanatate, liniste si vizibilitate maxima pe drum.:)

Roxana

Anonim spunea...

viitorul te ia mereu prin surprindere, nu?

Roxana

Anonim spunea...

Viitorul ne rezerva multe surprize.Fi tu insati,iubeste si lasa-te iubita.Traieste fiecare secunda ca pe ultima.Bucurate de sarbatori alaturi de cei dragi si nu uita si de prietenii vechi.
Eu probabil voi pleca la Oradea..sau stau in acest oras minunat si ma bucur de concediu alaturi de cea mai draga persoana.De mine.
Sarbatori fericite,multa sanatate,sa fi mereu vesela si sa ai parte de multa fericire.Pupici.

Garfield spunea...

"Oamenii se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.”

ai grija de tine si sarbatori frumoase ... :))

blur spunea...

Narnia. dragut:)
sarbatori de care vreti voi! iubiti si lasati-va iubiti, pupati-va, faceti dragoste!
vali: ce-ai frate cu banii de craciun ? /:)

blur spunea...

gandeste frumos! :)

Anonim spunea...

Indrazneste sa fii tu. Mereu. Anul viitor fa-ti cadou mai mult timp pt. tine!