duminică, 13 ianuarie 2008

cu ce se mai hraneste omul in weekend

Cum va ziceam, Mosul a fost foarte darnic anul trecut si, intre atatea multe daruri, am primit cadou un curs de non-verbal (pe numele lui intreg: Gesturi care tradeaza la masa de negociere).

Si, fiind cursuletul si cadou si in weekend, m'am dus. Am renuntat la dormitul tarziu weekendul asta, si in schimb m'am jucat de am rupt, cum nu am mai facut'o tare de demult!

A fost super: transpusa intr'un personaj fantastic, m'am jucat in echipa, am negociat bomboane si acadele, am castigat bani cu chipul meu pe ei, am fost filmata sustinand negocieri tensionate, am primit feedback dupa fiecare joculet.



Am vazut filmulete si pe urma le'am comentat copios si usor-usor am inceput sa deslusesc cum se face ca uneori cand sunt interesata ma mananca nasul, ca uneori cand ma ceva nu'mi convine ma apuc de brat si ce ar putea intelege omuletii din faptul ca adesea ma uit la ei cu capul inclinat spre dreapta :)

Nu m'am plictisit un minutel, mi-am facut noi colegi de joaca si am plecat cu idei cu care ma pot juca oricand si oriunde. Ma simt ca si cum am cunoscut alfabetul unei noi limbi si de-abia astept sa ma joc cu el!

PS: Despre non-verbal sigur ca mai auzisem si eu inainte, dar n'am mai avut ocazia sa il experimentez si sa ma implic jucandu-ma asa.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ma bucur pt tine ca esti ok.Si ca te redescoperi:).