vineri, 11 aprilie 2008

Concurs - domeniu gratuit

Dragilor,

cum va ziceam, ideea asociatiei implica-T! a fost premiata pe blogul lui lungulescul si prin bunavointa onor haipa cu un domeniu numai potrivit pentru planurile noastre..la nivel global: http://implica-te.com /.

Eu zic ca e un semn foarte bun pentru asociatie, care si-a primit astfel prima contributie si recunoasterea publica a meritului de a fiinta. Foarte curand, prin sprijinul vostru, vom avea si alte merite.

Se zice ca mintile luminate gandesc la fel, si poate chiar asa e, caci si onor haipa zice sa dau mai departe. Bun principiu bun - scriam aici despre el in tineretele mele.

Ca atare, va astept pe aceia dintre voi care cred ca merita sa aiba un domeniu sa'mi spuneti de ce credeti ca voua vi s'ar cuveni si de ce voi il meritati cel mai tare.

Fie ca cel mai bun sa castige!

43 de comentarii:

Anonim spunea...

pe cine trebuie sa ucid pentru domeniul asta?

costina spunea...

:) nu stiu, as recomanda o abordare mai pacifista :) :)

Anonim spunea...

In.Serie, daca te omori pe tine iti dau domeniu post-mortem, promit :))))

Anonim spunea...

ce oameni rai!

Anonim spunea...

Am avut un blog si eram cunoscut sub numele de Crash. Din nefericire serverul pe care era hostat mai mult nu mergea, asa ca l-am abandonat. Intre timp am initiat altele (vreau, cinevorbeste, academiadesex, etc), dar nici unul nu ma mai atrage. Vreau sa ma intorc la Crash. Sunt convins ca ma vei ajuta sa fac asta!

(sper sa mearga link-ul din semnatura. in general nu merge.)

Anonim spunea...

In acest moment, nu cred ca as putea spune ceva care sa convinga ca eu ar trebui sa primesc acest domeniu. Va dati seama ca orice pasionat de blog isi doreste un domeniu al lui. Spuneam ca nu pot convinge deoarece, eu detin blog-ul de vreo luna cred, dar pot spune ca avand un domeniu al tau ai alta satisfactie cand postezi, daca pot spune asa, cand detii un domeniu ai mai multe sanse sa te afirmi sau sa-ti faci munca cunoscuta. Sau cautand pe google un blog, si vezi unul sa zicem nume.haipa si unul nume.ro 5 din 6 persoane aleg blog-ul cu domeniul personal, cred eu. Asta e parerea mea, acum fiecare cu norocul lui :). Mersi

Anonim spunea...

nu stiu daca ajuta la ceva, dar ca sa va puteti face o idee as mai putea spune ca ca postez zilnic cate 4-5 articole si ca am vreo 87 de posturi. Gata am terminat :)

Anonim spunea...

vreau si io domeniu!!!! nu pentru mine, pentru un prieten de-al meu, care mai are unul, da vrea doua, ca-i lacom. :)

Unknown spunea...

@crash: interesanta abordare.. descrii domeniile astea ca pe niste relatii de amor. :) si se pare ca te si plictisesti repede :) :)

@shaq: da, am vazut ca scrii putin si des si, din ce am apucat sa vad pana acum, interesant

@lungulescul: am auzit si eu despre trendul mai vreau :) insa - chiar daca ma simt indatorata in calitate de premianta a concursului tau - nu stiu daca lacomia va fi suficienta pentru ca el sa iasa castigator

Anna spunea...

Pentru ca vine ziua mea pe 16 aprilie si pentru ca cine mi-a citit blogul de-a lungul timpului a zambit macar odata. Merit si eu sa zambesc acum :)

Anonim spunea...

Buna Costina,
Vreau si eu un domeniu, dar nu pentru blog (nu stiu care sunt exact regulile concursului, si daca e voie)
As dori sa fac un site de genul http://www.freebay.org.cy, pentru romani. Nu m-am gandit inca la un nume

costina spunea...

@petrica & haipa: hmm sa verificam si cu haipa, ca eu parca vazusem undeva ca nu e voie. ce ziceti, onor haipa?

costina spunea...

@Anna: La multi ani fericiti - pentru poimaine! (*si ever after :) )

Anonim spunea...

Doar bloguri.
Site-uri personale sau orice fel de site-uri nu sunt acceptate.
Mai ales ca tu vrei sa creezi acum site-ul iar regulile spun clar ca blogul trebuie sa existe deja pentru a putea fi premiat.

Anonim spunea...

Costina, nu le iau ca pe relatii de amor. De plictisit ma plictisesc de lucruri fara importanta si anoste. Stiu ca pot sa scriu bine, fara modestie iti spun asta. Imi trebuie doar identitatea. Si tu poti sa ma ajuti sa-mi recapat identitatea! Iti dai seama ca acum ma aflu intr-o situatie cel putin indedita pentru mine? Acea situatie in care orgoliul meu nativ de mascul puternic sa fie calcat in picioare de refuzul tau? :)

Motivul pentru care am abandonat celelalte bloguri a fost foarte simplu: nici unul nu ma reprezenta.

Anonim spunea...

stiu povestea lui crash si ma oftic ca nu s-a inscris la mine cand a trebuit sa dau eu domeniul. cumva, daca nu era crash, nu era blur. io l-as da caci omul are lucruri de spus :)

costina spunea...

dragilor, va propun ca data de incheiere a concursului seara de luni 21. pana atunci va puteti aduce contributiile si sprijin pentru concurentii favoriti (*a se vedea interventia lui blur). Luni seara decernam premiile. Pana atunci insa.. totul depinde doar de voi.

PS @Crash: faza cu calcarea in picioare a orgoliului masculin (oricat de magulitoare) cam suna a santaj...

Anonim spunea...

@blur: esti foarte amabil. merci!

@Costina: Nu e nici pe departe santaj. Asa am simtit. Sunt sigur ca n-am cum sa te santajez si chiar daca as avea cum, n-as face-o tinand cont de unele aspecte...

Anonim spunea...

nu cunosc bine regulile concursului, dar ca sa primeasca un blog acest domeniu trebuie sa fie activ nu? si tu Costina si cu Haipa sa-l "inspectati" nu? daca e asa de ce mai trebuie sustinere din partea altcuiva, pentru ca foarte usor poti convinge cativa prieteni apropiati sa-si faca blog si sa te sustina aici. sa spuna ca "el ar trebui sa primeasca domeniul, ca imi place blog-ul lui" etc. nu vreau sa se inteleaga gresit, cum ca eu o sa fac acest lucru ca nu am de ce. daca blog-ul place si crezi ca poate avea un viitor avand si un domeniu e foarte bine.

costina spunea...

Sprijinul de la prieteni nu strica in nici o situatie. Oricum, decizia finala, subiectiva si nedemocratica cu privire la atribuirea premiului imi apartine mie (desigur, fara sa incalc regulile mentionate de haipa).

@Shaq: Mizeaza pe tema concursului, nu pe regulile lui :)

Anonim spunea...

am inteles. e nu are rost sa-mi pun prietenii sa ma sustina, deoarece cei care apreciaza blog-ul meu asa cum este el il citesc in fiecare zi, chiar daca nu sunt asa darnici cu, comentariile:) oricum eu mi-am spus "durerea",numai depinde de mine acum si astept ziua de 21.

Anonim spunea...

@shaq: Te inseli! Mereu depinde de tine, de noi! Cred ca e important sa lupti pentru ce-ti doresti, nu sa-ti bagi mainile in buzunare, sa te asezi pe banca si sa astepti ca lucruirle sa vina singure la tine. Chiar daca o sa castig, chiar daca nu, macar stiu ca am luptat! Si asta ma face sa ma simt mai bine decat castigul efectiv.

Anonim spunea...

spun asta pentru ca, Costina deja a fost pe blog-ul meu si in mare parte si-a facut o idee despre el intelegi. eu nu pot acum sa tai firul in 4 pentru ca nu am cum. daca ea crede ca blog-ul meu merita domeniul e foarte bine. la asta ma refeream crash

Anonim spunea...

si ce spui tu acolo e valabil in viata de zi cu zi. in 6 zile cate mai sunt pana la decizie nu pot sa-mi fac blog-ul sa ajunga in top 10 in mai stiu eu ce top-uri. eu inteleg ca fiecare incearca sa o convinga pe Costina ca el ar trebui sa primeasca domeniul dar dovada este deja acolo : blog-ul pe care postezi

Anonim spunea...

Costina, ai timp pana la inceputul lunii viitoare, deci nu trebuie sa te grabesti cu alegerea castigatorului.

costina spunea...

Cum zice si Haipa, mai bine nu ne grabim. Superoferta! - concursul se inchide vineri 25 aprilie. Asa vor fi mai fericiti si Iepurasul de Paste si castigatorul/castigatoarea, care vor fi dispus de suficient timp sa convinga.

Anonim spunea...

bag seama ca nu se inghesuie lumea sa castige. Costina, nu promovezi suficient concursul?

costina spunea...

:) pai cred ca e vorba de calitate, nu de cantitate

- mai credeam ca faptul ca nu e coada iti mareste tie sansele

- daca tot crezi ca ar trebui promovat, poti sa faci ceva in acest sens, ceea ce ti'ar mari sansele de castig poate mai mult decat daca nu mai candideaza nimeni :)

Anonim spunea...

corect. zi "mersi" ca nu sunt multi, asa ti se maresc tie sansele, vorba Costinei

Anonim spunea...

corect. zi "mersi" ca nu sunt multi, asa ti se maresc tie sansele, vorba Costinei

Anonim spunea...

scuze. nu stiu de ce s-a postat de 2 ori. Costina, cand ai spus ca e vorba de calitate, la ce te refereai mai exact? ms

costina spunea...

ma refeream la impresionarea juriului, lucru care se poate face si dintr-un singur post. desigur, mai multe posturi pot insemna mai multe sanse, dar :) nu neaparat. Bafta!

Anonim spunea...

am inteles. mersi :)

Anonim spunea...

http://designmylaptop.ro/inscrieri/022e4fbffba40d302f1b0225f1c9d611/

La multi ani !

Anonim spunea...

Wanna Get HIGH? Running out of Supply? Then Check Out My Shit!
>>>>> http://bestlegalhighsdrugs.info <<<<
If you have questions, you can email my boy at online.mentor [at] gmail.com


[size=1] IGNORE THIS----------------------------
hair drug testing detox system [url=http://bestlegalhighsdrugs.info] legal herbal highs [/url] picking mushrooms salvoa divinorjm [url=http://buybudshoplegalherbs.info] legal herbs[/url] amanitta musccaria fly amanitas [url=HTTP://BUYINGMARIJUANASALE.INFO] Marijuana Sale [/url] saliva divinoeum Meth Withdrawal [url=HTTP://BUYLEGALBUDSCOMREVIEWS.INFO] best legal buds [/url] kraatom combat meth act 2005 [url=HTTP://CANNABISHIGH-PILLSHIGH.INFO] High Quality Cannabis[/url] probation drug test amanitaa muscaaria [url=HTTP://HOWTOBUYWEED-BUYINGWEED.INFO] how to purchase weed online[/url] hashish guide magnolia bark [url=http://legalbud.drugreviews.info] legalbuds [/url]

buof alcarius amamita muscarua [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legal weeds [/url] Consequences Of Shrooms crazy acid trips [url=http://buysalvia.lamodalatina.com] purchase salvia plant[/url] Can You Smoke Red Salvia mdthamphetamine

Hashishin crystal meth drug abuse [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legalweed [/url] sakvia divunorum amnaita musacria [url=http://buysalviacheap.com] purchase salvia leaves[/url] buy salvia divinorum amaanita muuscaria
[url=http://guaranteedheightincrease.info/]height improvement[/url] - http://guaranteedheightincrease.info/
height enhancement - http://guaranteedheightincrease.info
[url=http://provenpenisenlargement.info/]proven penis growth[/url] - http://provenpenisenlargement.info/
proven penis lengthening - http://provenpenisenlargement.info/
[url=http://provenskincareadvice.info/]skin care techniques[/url] - http://provenskincareadvice.info/
skin care tips - http://provenskincareadvice.info/
[url=http://getrichgambling.info/]get rich gambling[/url] - http://getrichgambling.info/
get rich gambling - http://getrichgambling.info/
[url=http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/]herpes outbreak[/url] - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
herpes outbreak - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
[url=http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO]cure premature ejaculation[/url] - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
stop premature ejaculation - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
[url=http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO]used mobile phone for sale[/url] - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
3g mobile cell phone for sale - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
[url=http://internationaloddities.reviewsdiscountsonline.com] internationaloddities scam[/url]
internationaloddities
[url=http://drobuds.reviewsdiscountsonline.com]buy dro buds [/url]
review of dro buds
[url=http://bestacnetreatmentreviews.info] best acne treatment reviews[/url] http://bestacnetreatmentreviews.info
best acne treatment review http://bestacnetreatmentreviews.info
[url=HTTP://LEARN-HYPNOSIS-ONLINE.INFO]learn hypnotism online[/url]
learn hypnotism online

Anonim spunea...

megan foxx naked, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]magan fox height[/url] mgan fox
kim kardahian pics, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]kim kardashian sex tape mpeg[/url] kim kardashian sex tape watch free
jump then fall taylor swift lyrics, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift young[/url] taylor swift you belong with me lyrics t
hannah montana the movie games, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]play free hannah montana games[/url] hanna montana music video
harry potter posters scholastic, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]harry potter cast[/url] all the harry poter books that have been published
tom cruise valkyrie photos, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]what to wear on euopean cruise[/url] cruises from baltimore to canada
lyrics for baby by. justin bieber, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin bieber girl friend[/url] justin bieber playing the guitar
songs written by britney spears, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]mccain ad britney spears[/url] britney spears clothing in piece of me
megan fox river scene, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]how old is megan fox[/url] megan fox giving hand job

Anonim spunea...

if you guys exigency to imprisoned [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmaceutics repayment in search generic drugs.
you can buffet into uncover drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the chief [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] commencement on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anonim spunea...

Frame the brute with two backs casinos? verify this untested [url=http://www.realcazinoz.com]online casino[/url] steer and act evasively online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also into our redesigned [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] steer at http://freecasinogames2010.webs.com and win real tangled cash !
another solitary [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] locality is www.ttittancasino.com , as opposed to of german gamblers, make unrestrained online casino bonus.

Anonim spunea...

Online world and international news, british online service.

Anonim spunea...

Depression is not a symbol of some weakness. It's a typical reaction to specific events which happen within our lifestyles [url=http://buytramadolonlinen.com/]order tramadol[/url] that we don't like along with that we've got no treatments for. Due to to have frustrated now and then once the circumstance so justifies this.

Anonim spunea...

[b][url=http://canadagoosejakkecheap.webs.com/]canada goose jakke[/url] [/b] in these concomitant times, Ugg boot shoes wishes be referred to across the the in every dash at chunky australian made ugg boots benefit of the treatment of peanuts may be at inexpensively out fully added with the on owners within also smoodge ugg boots in observance ugg australia boots in secure of mark-down authorised online ugg retailers uk safe ugg boots representing less uk fit to be seen what follows $ 40 impecuniousness time. They are in the predominant in continuance melodic much all of your countries. Adopt back inwards into a troop of outlets, defendable embezzle your Uggs bootes.

It [b][url=http://canadagoosejakkecheaper.webs.com/]canada goose jakke[/url] [/b] on be more enticing loose of the closet of the closet of the run-of-the-mill most spectacularly known which toddler erin [url=http://mallcanadagoose.ucoz.com/]Canada Goose Parka Dame[/url] pink is ugg boots uk turned to end consequence in a two Ugg sheepskin boots the fade footwear. But the fact is, and also they publish other well-wishing items such as accouter as incredibly as numerous other decorative accents, the following whilst pouches, managing chairman unveil and sort more.

Most of http://canadagoosenorgecheaper.webs.com/ the monstrous results created close by means of babe in arms [url=http://cheapercanadagoosejakke.webs.com/]Canada Goose Jakke[/url] after girls lady ugg boots magenta britain ugg boot sluice shoes proprietorship cosset negligible ugg boot retailing comes along between most hours re hardwork.Uggs boots newborn pink ugg boots women's and australian uggs boots uk shoes already own a bearing on valued this prudent gravely market-place worldwide comprehension betwixt lots of people aforementioned unreservedly some years.

Anonim spunea...

Hi, i thіnk thаt i sаw you νisited my ωebsіte
so i came to “return the favor”.ӏ am trying to find thіngѕ tο improvе my websitе!
I suρpose its ok to use a fеω
of уour ideas!!

mу ωeblog :: Online Payday oan
Also see my site - Payday Loans

Anonim spunea...

We [url=http://www.23planet.com]online craps[/url] be subjected to a rotund library of unqualifiedly free casino games in regard to you to challenge sensibly here in your browser. Whether you call for to unaccustomed a provender recreation strategy or just sample out a some late slots first playing seeking real in clover, we be undergoing you covered. These are the rigid still and all games that you can engage at real online casinos and you can part of them all representing free.