sâmbătă, 19 aprilie 2008

Concurs - update

Dragelor si dragilor,

avand in vedere faptul ca vineri vom afla, in sfarsit, cine se va bucura de un nou domeniu pentru blog, intreb inca odata pe toata lumea:

Pentru ce vreti domeniul?


Aceasta este intrebare clarificatoare din partea juriului, sper ca ea sa canalizeze energiile in directii ceva mai constructive. Astept cu mare interes raspunsurile si planurile voastre. Succes!

6 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Vreau sa-mi structurez viitorul blog in mai multe sectiuni. Dupa ce transfer toate posturile din vechiul blog CRASH si cateva posturi interesante de pe blogurile pe care le mai am, ma apuc de munca efectiv. Cu alte cuvinte, blogul va cuprinde urmatoarele sectiuni de interes national:
- Povesti din soare (va cuprinde povesti stilizate despre realitati traite de mine si de altii)
- Jurnal de calatorii (avand in vedere cate calatorii fac...)
- Fotografii
- Viata bate filmul

Vor mai fi si pagini despre educatie sexuala, concursuri lunare, marketing & vanzari, sfaturi diverse.

Cu alte cuvinte, vreau sa transform blogul meu intr-un loc unde sa vi sa te relaxezi, sa te simti bine, sa zambesti daca ai o zi mai proasta sau sa-ti poti gasi pe cineva gata sa te inteleaga atunci cand ai nevoie.

Anonim spunea...

De ce imi doresc eu un domeniu? Intrebarea nu este tocmai potrivita pentru ca orice persoana care are un blog, pana si unul care inca nu stie cu ce se mananca termenul de "blog", isi doreste un domeniu al lui. O persoana care a gustat putin din ale blogu-ului isi da seama ce inseamna
sa ai un domeniu. Nu as vrea sa definesc o viitoare structura, deoarece ideile se pot schimba pe zi ce trece pana sa iti creezi propriul tau blog.
Asa in mare, mi-as dori sa cuprinda atat stiri, informatii, fotografii, video, cat si experiente din viata mea, trairi etc. Cu alte cuvinte
as vrea ca blog-ul meu sa fie unul foarte complex. Nu vreau sa ma axez pe ceva anume, pentru ca vreau sa fie pe intelesul tuturor categoriilor de cititori. Unul poate doreste sa citeasca numai ceva distractiv, poate celalalt doreste sa iti citeasca experientele tale de viata, nu ai de unde sa stii...
Cum am mai si spus, depui foarte mult suflet si efort cand te axezi pe propriul tau domeniu, si stii ca nu esti unul dintre sutele poate chiar miile de persoane care are un blog la intamplare, sau doar de dragul de a avea unul si nu depui o munca in zadar.
Altceva ce sa mai spun, ma mira faptul ca nu prea sunt multe persoane care isi doresc acest domeniu, dar acest lucru este bienefic pentru cei care deja si-au exprimat dorinta.
Luand in considerare cuvintele mele, astept si ultima "inspectie" a blog-ului meu si noroc lui Crash ca vad ca suntem cam singurii. mersi :)

Anonim spunea...

Si mai vreau sa spun faptul ca o sa incep de la 0 daca o sa primesc acest domeniu. Am cateva idei noi, care mi se par interesante si in mare masura s-ar putea sa prinda. Oricum daca nu o sa-l castig o sa-mi fac un nou blog pt a putea sa-mi pun aceste idei in practica.

Anonim spunea...

prima oara cand am vazut concursul haipa ma gandeam la un domeniu pentru blogul personal. Dar la vreo luna dup-aia am avut o idee sa fac un blog tematic. Tematic insemnand nu petreceri mascate sau 70' western movies sau mai stiu eu ce. As vrea sa fac un blog matematic. Un blog pe care lumea sa gaseasca in primul rand toate formulele necesare cuiva care da un examne, de la clasa a 8-a pana la a 12-a. Am vazut ca eu petrec mult timp la calculator si deseori apelez la google pt formule pe care nu le stiu. De asemenea as vrea sa fac din blog ceva mai mult, un fel de mic meditator. Daca cineva are o problema de matematica, are nevoie de o formula, de o tema rezolvata..trimite mail si il pot ajuta.:)

Cu siguranta o sa incep acest proiect dupa examenul de BAC, chiar daca o sa am un domeniu sau daca o sa fie pe wordpress hostat.
dar stim cu totii ca un domeniu propriu iti ofera anumite avantaje

Anonim spunea...

si eu vreauuu!!! fa o vizita pe la mine si vezi cum ii! dc vreau domeniu? in prim rand pt mine sa am si io un domneiu :P ;) si apoi pt vizitatorii mei ca sa tina minte mai usor adresa aia unde au citit ultimele stiri despre serialele lor preferate. P.S Sarbatori fericite pt cine are si un 1 Mai petrecaret! ;)