sâmbătă, 5 aprilie 2008

divertisment accesibil

Unde te poti duce sa asculti muzica retro live cu bani putini?

Intrarea e libera, iar tratatiile sunt disponibile la preturi moderate. Un adevarat spectacol de lumini, cu efecte speciale si fum. Mai mult, exista si sectiuni de karaoke, artistii si publicul canta live pe rand si impreuna (nu se face niciodata playback). Se recita din texte consacrate, totul intr-un decor stralucitor si colorat, iar artistii poarta costumatii deosebite. La concerte speciale, si participantii pot purta costumatii aparte, stil bal mascat.

Spectacolul are si o pregnanta componenta de coaching. Prin folosirea unor joculete, efecte speciale si studii de caz, spectatorii sunt indemnati sa contempleze modalitati noi de a-si creste performantele personale, de a invata din greseli si de a vedea partea plina a paharului. Pana la finele spectacolului, toata lumea e de acord ca nu e niciodata prea tarziu sa inveti, sa utilizezi noi modalitati de abordare a situatiilor dificile si sa aplici tehnici de anger management.

Cocktailul de la finele spectacolului nu are un aer pretentios, nu se folosesc pahare de sampanie, insa este gratuit si include menu-uri diverse proaspat preparate (ce includ felul 2 si desert). In anumite perioade se servesc optional menu-uri dietetice, tot gratuit.

Din pacate, spectacolele au loc dimineata foarte devreme (probabil ca parte din programa de coaching), iar locurile in sala (si mai ales pe scaune) sunt limitate. Nu se fac pauze de tigara, sala nu este prevazuta cu toalete, iar instructorii nu organizeaza si sesiuni de intrebari si raspunsuri pentru a fixa cunostintele acumulate. De asemenea, materialele informative sunt redactate intr-un limbaj greoi, iar programa de curs este cunoscuta in detaliu doar cursantilor foarte silitori.

Ati ghicit despre ce program de divertisment este vorba? Aveti alte recomandari? :)

4 comentarii:

Anonim spunea...

sunt un pic in ceata.. paradoxal ...:)))

costina spunea...

:)
hint: divertisment deschis tuturor tipurilor de public si - se zice - obligatoriu pentru fiecare omulet de cel putin 3 ori in viata (hai doua pentru nefamilistii convinsi)

Anonim spunea...

suna a bordel dupa hintu asta, numai ca nu se incadreaza in restu` :))))

costina spunea...

:) :) :) mai ai cel putin doua incercari