vineri, 25 aprilie 2008

Premiantii din gand in gand

Dragilor,

vreau sa va multumesc pentru participarea la concurs. Dragi concurenti, juriul va transmite urmatoarele opinii si impresii:

@InSerie - daca ai urmat recomandarea lui HaiPa, asteptam documentele constatatoare pentru a ti se transmite premiul

@Crash - multa pasiune, mult orgoliu; scrii foarte interesant, am sa continui sa te citesc. evident si prietenii tai te citesc, ai avut sprijin puternic. Juriul recomanda rafinarea exercitiului de diplomatie.

@shaq - desi ai fost principalul concurent al lui Crash, mie imi pare ca semanati foarte mult; mult orgoliu, multa pasiune. Concentrarea ta pe reguli mai mult decat pe substanta - intriguing cu tente de devious. De asemenea juriul recomanda rafinarea exercitiului de diplomatie pentru o mai buna eficienta a exercitiului oratoric :)

@Anna - La multi ani fericiti! Nu eram pregatita pentru atata fericire roza! E bine ca existi printre noi, sa ne oferi zambete roz! Asteptam vesti despre cum a decurs ziua ta. Recomandarea juriului: nu lasa zambetul tau sa depinda de nimic. Poarta-l cu tine mereu!

@Petrica - nu ai intrunit regulile concursului dar incercare buna, idee interesanta. Mentiune speciala pentru creativitate. Iar cand faci situl acela, da'mi si mie de veste.

@Smart - off topic

@matthers - chiar suna foarte interesant ideea ta. insa trebuie sa citez din regulile enuntate la primul post legat de concurs: "regulile spun clar ca blogul trebuie sa existe deja pentru a putea fi premiat"

@acrituTV - interesant blogul tau. eu nu prea ma uit la tv, poate de-aia mi se si pare asa interesant. dar.. prea mult tv nu strica?

Sarcina juriului nu a fost deloc usoara; in ciuda intrebarii clarificatoare, a fost imposibil sa departajam doi concurenti foarte puternici - Crash si shaq. De asemenea, desi am vazut doua idei foarte interesante, acestea nu au putut fi luate in considerare, fiind in conflict cu regulamentul concursului. Acesti concurenti (Petrica , matthers, Crash si shaq), care au pus juriul in dificultate prin calitatea interventiilor lor, vor primi un premiu special - un loc in blogrollul meu.

In urma unei profunde analize si indelungi deliberari, a deselor pauze de monolog democratic, juriul a decis:

Fericitul castigator al domeniului este acrituTV! Il invit pe fericitul castigator sa comenteze cu privire la proaspata realizare si, de asemenea, sa ia legatura cu HaiPa pentru a intra in posesia premiului.

Cu aceasta ocazie va urez si eu sarbatori fericite, sa fiti sanatosi, rasfatati si iubiti! Sa aveti parte de un Paste Fericit!

6 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari pentru acritu'..ce anume a fost in conflict cu regulamentul ca nu inteleg? ms pt locul in blogroll dar o sa-mi realizez alt blog...

costina spunea...

:) nu la tine a fost in conflict cu regulamentul, ci la petrica si mathers.

la tine vorbeam despre dificultati de departajare.

Anonim spunea...

am inteles...nu vreau sa incep comentariile asupra acestui concurs, pt ca, sa folosesc si un cliseu, nu am castigat niciodata nimic...dar eu inteleg un lucru : v-ati gandit care dintre mine si crash sa castige si brusc a castigat acritu'..eu asta inteleg..dak ma insel spune-mi. ms:)

Anonim spunea...

@costina, blog am deja. deci conflictul nu ar fi fost foarte mare:)
In orice caz, dupa cum am spus, sunt decis sa pun in aplicare acest proiect dupa ce termin cu examenele.

Felicitari castigatorului:)
Si succes cu Implica-te iti urez costina:)

Anonim spunea...

ms Costina ms haipa.ro! Revin duminica cu un nou comment! 1Mai Petrecaret!

Anonim spunea...

ms ffff mult Cotina si ms Haipa.ro! scuze ca nu am raspuns mai repede dar am fost plecat acuma cu zilele astea libere de sarbatori. Sper sa il folosesc cu placere si mai ales sa ma tin de el ;)) ca am cam fost tentat de vreo cateva ori sa renunt dar am revenit si bine am facut, cred eu. ms shaq si matthers pt felicitari :P! bafta cu Implica-te! P.S incearca si u un serial iti propun Lost,Prison Break, Supernatural, Heroes! 1 episod doua si sa vezi ca nu te mai lasi. asa am patit si eu :P