miercuri, 24 iunie 2009

Doua ganduri pe ziua de azi

Gandul 1: Nu imi place colega negativista care vede totul in negru. Imi pare rau pentru suferinta ei. Totul in negru si dus la extrem ma aduce in pragul nervilor. Negativismul ei ma contamineaza. Cu fiecare nemultumire in plus pe care o exprima, il simt cum imi cuprinde treptat varful degetelor si inainteaza incet, dar sigur sa ma cuprinda toata. Am noroc ca uneori se termina programul inainte ca pata neagra sa se intinda pana in crestet si pana in talpi.



Vorbeam astazi cu entuziasm despre oameni care fac diferenta in viata cuiva; sunt cativa astfel de oameni carora as vrea sa le multumesc si sa le spun ca mi-au schimbat viata. Se pare ca sunt si unii carora doar le-as spune ca imi influenteaza viata in fiecare zi.

Gandul 2: As vrea sa ma pot vedea din afara. M-am surprins azi a nu stiu cata oara vorbind despre cineva in termeni foarte pozitivi si foarte concreti. Ii vad clar si partile bune, si pe cele rele. Cele bune insa imi prind mai mult ochiul. Vad persoana, vad clar ce ar putea realiza cu acele parti bune, vad ce drumuri i s-ar potrivi. As vrea sa ii pot insufla claritatea si determinarea cu care oportunitatile ei se vad prin ochii mei.



Cred ca, daca m-as putea vedea din afara, as putea avea claritate si despre persoana mea. Si curaj sa merg pe drumurile pe care ii vad pe altii pornind. Si incredere sa cer pentru mine succesele pe care ii vad pe altii obtinandu-le.

Niciun comentariu: