sâmbătă, 8 octombrie 2011

Doruri

Am plecat de acasa sa-mi traiesc aventura vietii la ESMT Berlin. Am vazut locuri de necrezut, viata mea e toata in limbi straine, si traiesc inconjurata de omuleti din toate colturile lumii. Nu prea e timp sa realizez lucrurile incredibile care ma inconjoara. Mi se pare nedrept sa scriu despre cate un gand trist, cand ma inconjoara atatea bucurii.


Dar mi se mai face dor de Filip si de fetele mele. Imi mai amintesc ce am patit acum un an jumate, de multe ori fara sa vreau imi amintesc, si filmuletul ruleaza iar si iar. Cum a fost, ce a zis, de ce a zis, ce am facut, de ce am facut asa, de ce n-am facut altfel, cum a fost posibil sa fie asa, cum de mi s-a intamplat mie asa ceva. Mi se pare nedrept sa scriu, mi se pare nedrept si sa mi se intample asta. Poate o trece. Sau poate n-o sa treaca si o sa mai albesc cate o noapte, oricum ceva s-a dus de rapa pentru toata lumea in noaptea aia.

7 comentarii:

masaj erotic Baia Mare spunea...

e bine daca totusi constientizezi bucuriile si lucrurile frumoase din jurul tau

Anonim spunea...

Draga mea,
Indiferent ce ni se intampla in viata asta, pe care de multe ori avem intetia sa o ponegrim, sa o luam la intrebari, sa o acuzam de diverse, are un sens.
Ma bucur ca esti acolo, ma bucur ca ai avut curajul sa mergi inainte, desi tot ce vedeai inaintea ta parea greu si de netrecut!
Nu ti-am spus niciodata, dar sa stii ca sunt mandra de tine!
Te imbratisez tare!:)

Bogdan spunea...

mai sunt si oameni sufletisti pe lumea asta.....

nicu spunea...

daa..cat de bine te inteleg. am plecat si eu din tara las tudii in afara... si uneori gandurile triste ma cutremura... si ma simt atat de singur in lumea asta mare. ma simt ca o persoana care si-a peirdut identitatea... mi-am pierdut-o oare? si ca sa uit, ma cufund in jocuri de casino online... totul eok! totul va fi bine!!

Dodo spunea...

Interesanta poza cu ganditorul si de ce ai ales-o tocmai pe ea sa-ti reflecte sentimentele!

videochat online spunea...

Ganditorul... prezenta lui m-a inspirat sa-ti citesc articolul.

Parchet Masiv spunea...

Ganditorul asta pare un om plin de griji.