joi, 6 decembrie 2007

Ce ne aduce Mosu'

Hehe, dragilor, ce v'a adus Mosul?

Zilele astea m'am tot gandit la fericire si ce inseamna ea si daca a avea totul inseamna sa fii fericit. Ma uitam intr'o seara din intamplare pe postul meu tv ne-preferat, acela cu nenorociri la ora 5 si nu numai. Povesteau despre niste copiluti dintr'un sat de munte, care locuiau intr'o casa fara usa si fara incalzire. I'a intrebat reporterul ce au mancat in ziua respectiva. Au raspuns razand in rime: Pita goala ca la scoala! Zburdau pe langa casa prin zapada, iar la finalul reportajului stateau langa casa cu fetele ridicate la soare si zambind cu toti dintii. N'aveau nici o treaba, nici o incruntare pe fetele lor!...

Mie mi'a adus Mosul o familie calduroasa numai buna de tinut aproape in decembrie si prieteni curajosi, care ma apara de orice mi'as putea imagina. Mi'a adus Mosul si nevoi, dar mai ales mi'a facut bucurii aducandu'mi si solutii pentru ele. Mi'a adus si posibilitatea de a fi Mos pentru altii, si asta e cea mai mare bucurie dintre toate.

Pornesc leapsa si o dau Mihaelei, lui Marin, lui Cristi (chiar daca nu ia leapsa, dar murim sa stim ce i'a adus Mosul), lui Blur (caci doar l'am desemnat buricul Pamantului pentru felul in care scrie), Loredanei si Doinei (ca i'am ramas datoare).

Voua ce v'a adus Mosul?

13 comentarii:

Anonim spunea...

Ti-am raspuns si cu un comment pe blog la mine, dar pun si aici un raspuns poate mai putin asteptat.

anul asta mosul nu a venit. si nici nu va veni. Iar daca vine, il rog sa aduca niste sanatate pentru cei dragi mie si ce stie el ca imi mai lipseste.

Anonim spunea...

Draga Costina,

Anul asta am uitat de Mos Nicolae si eu si proaspatul meu sot. El (sotul) si-a reamintit totusi dimineata si a fost dragut sa-mi lase o hartie de 100 lei (noi!) in bocanci :D
Cam sarac, dar asta e! Eu sunt fericita oricum si fara cadouri (haha)...

Anonim spunea...

O foarte scurta completare: eu stiam ca mosul nu va veni, la fel dupa cum stiu ca nu va veni nici mos craciun :)

Anonim spunea...

Costina,

:) nu iau leapsa nici de data asta, daca vrei sa stii ce mi-a adus va trebui sa afli personal :)

Anonim spunea...

de ce e asa important sa "iti aduca mosul" ceva cand stim cu totii ca cele mai multe chestii ni le aducem singuri si astea sunt cele mai importante.

Saddler

Anonim spunea...

La mine Mosul a venit sac sac...Ptr ca am fost cuminte, intelegatoare, iertatoare, perseverenta si modesta :)))). Te pupa sor'ta

Garfield spunea...

Daca cineva te-ar ruga sa ii dai 3 motive pentru a gandi frumos, care ar fi ele?

Leapsa de weekend in cautare de motive… Scrie si… Da mai departe…

Have fun !

Anonim spunea...

Mie mi-a adus mosul o intrebare: Cum ar fi daca maine dimineata, cand te-ai trezi, ai constata ca s-a intamplat un miracol si soarele se uita la tine?

costina spunea...

Vali,

trebuie sa recunosc ca sunt incapabila sa preiau leapsa ta. A gandi frumos (adica pozitiv inteleg eu) mi se pare singura solutie pentru supravietuire :)

gandirea negativa imi pare ca o boala care te macina si mai ales e contagioasa.

e singurul motiv pe care il pot gasi in acest weekend :)

costina spunea...

Blajinule, ce cadou frumos ti'a adus Mosul!!! Tot weekendul m'am gandit la el!

Anonim spunea...

poate ca o sa par rautacios, desi sunt doar realist dar, legat de ce a spus blajinul, nu e un miracol ca soarele sa se uite la tine. o face in fiecare dimineata iar iarna chiar nu ma incalzeste asta pt ca afara tot frig este. iar vara e mai bine cand e in nori, e mai racoare. nu prea a fost o metafora bine plasata. mai bine ar suna una gen "cand te trezesti dimineata, bugs bunny sa se uite la tine", asta insemnand ca te-ai trezi zambind, gandind ironic la momentele grele ce urmeaza a veni pana adormi iar. faceti haz de necaz si nu stati cu capul in nori printre chestii aberante si care nu au niciun efect in viata reala. unul care sa si conteze.

Saddler's blog

costina spunea...

christ saddler,

eu mi imaginam ca soarele se uita la mine, ca ma vizeaza direct pe mine, ca eu sunt motivul pentru care soarele e acolo sus si centrul atentiei lui.

stii...noi fetele apreciem chestiile astea :) fara efect in viata reala.

Anonim spunea...

suna cam eminescian. nu e mai bine sa stii ca esti in centrul atentiei unei persoane si ca doar la tine se uita si zambeste? suna mai simplu si mai frumos. "sa inteleaga" si noi :)