luni, 11 februarie 2008

prin ce ne definim?




.. nu stiu exact de unde a pornit gandul, poate dintr'un joc in care am plasat trecutul la stanga si viitorul la dreapta, spre deosebire de multi alti omuleti care si le'au plasat in fata si in spate...

..poate de la un moment de cumpana in relatia cu ceilalti..

cert e ca mi'am dat seama ca ma definesc in mare masura prin felul in care ma oglindesc in alti ochi.

orice ar fi, in lumea asta sau in oricare alta, sunt fiica cuiva, sunt sora cuiva. oricat de departe as fi, am sa simt un gand si o grija protectoare. e ca un fel de credinta, numai ca mai simpla, pentru ca in Dumnezeu trebuie sa crezi desi nu il vezi, in schimb pe cei iubiti ii stii si ti'e usor sa crezi in ei.

daca maine as pierde iubirea lor cumva, daca m'as trezi din vis si as fi orfana si pierduta, fara sa stiu ca am pe cineva in lumea asta sau in altele, chiar daca m'as numi la fel, nu'mi pot imagina cine as mai fi eu.

oamenii care sunt orfani si pierduti oare cu ce se mangaie? le ajunge credinta lor?

si, pentru tine, care este esenta care da insemnatate numelui tau?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ana ba7ebak kteeer sis. Adik te iubesccccccc mult mwaaaaah.

blur spunea...

esenta care da insemnatate numelui meu .. ---- e destul de complicat sa concretizez ceva aici. de obicei incerc sa ma camuflez in persoana care il face pe interlocutor sa se simta mai confortabil. uneori reusesc, alteori nu.. in ambele cazuri sunt "eu" ....

E. Adam spunea...

Orfan si pierdut poti sa te simti si atunci cand ai pe cineva.Oamenii chiar si cei apropiati(chiar si familia)pot fi inselatori.Am invatat sa ma bazez mai mult pe mine insumi.Eu unu ma definesc prin ceea ce stiu ca fac pentru cei din jur.Atat cat pot face pentru oameni fara a sti ca vine de la mine.Putin fac, dar undeva in sinea mea sunt multumit.Cei orfani si pierduti isi gasesc un vis care sa-l urmeze. Oricare ar fi el.Astfel ignora ceea ce-i macina cel mai mult.Dar nu asta facem toti?

Anonim spunea...

Asa cum spunea si cel de mai sus "Orfan poti sa te simti si atunci cand ai pe cineva".Pe mine nu ma defineste nimic.Nu ca as vrea asta.Incerc sa raman asa cum sunt si am fost,in ciuda multor schimbari neprevazute survenite in timp.

Anonim spunea...

Din ce in ce mai mult ma definesc prin timp