miercuri, 26 martie 2008

viata dupa fuga din tara

Saptamana trecuta va scriam ca soferul criminal, Neacsu Florin, care locuieste pe strada Bucegi, a fugit din tara. Eugen Istodor, de la Catavencu, ne-a intins o mana. Nu stiam cum o sa stea povestea noastra trista in Catavencu, dar Eugen ne-a intins o mana si noi am mers pe mana lui.


A spus lucrurilor pe nume. Scurt si la obiect.

Nu stiu ce sa facem mai departe.

Oamenii spun ca ar trebui sa mediatizam cazul pana in panzele albe. Sa fie peste tot. Ca numai asa se va misca ceva. Nu stiu daca asta e bine sa facem. Nu stiu cat mai poate mama sa retraiasca totul. Am spus povestea de atatea ori, si m'am lovit de atata indiferenta, incat acum am impresia ca spun ceva banal si neimportant. Imi pierd increderea.

Nu stiu ce sa facem mai departe.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Marx a zis ca totul sunt banii si Einstein a zis ca totul este relativ.

Uite ca cei doi au avut , din pacate, dreptate in acest caz cumplit! Si Marx si Einstein!
Si eu nu am facut nimic in acest sens si tot mie trebuie sa imi fie rusine ca nu am fost cand trebuia unde am promis! Sa imi fie rusine!

Nu te lasa! Luptate cu ei si vei invinge!

costina spunea...

Multumesc pentru incurajari! Sper sa fie asa cum zici.

Iar in rest.. nimeni nu poate schimba ce s'a intamplat si fiecare a ajutat cum a putut. Chiar daca nu am spus mereu in cuvinte, apreciez tot ajutorul pe care l-am primit, in special cel moral.

Multumesc!

Irina spunea...

Mult curaj !

E. Adam spunea...

Noi vom fi mereu alaturi.Si daca ne sta in putere te ajutam.Nu trebuie sa mutumesti nimanui.Pt ca cei ce o fac, o fac pentru tine nu pentru a astepta multumiri sau a li se ridica statui.Si indeed, fi tare si lupta.And if need help just ask.

momo spunea...

bv...ai atat curaj, atata forta.poti sa lupti, mai ales ca la cel mai mic semn de slabiciune ai ajutorul multor oameni. bv inca o data!