joi, 13 martie 2008

Oda pentru Liliput


in lumea mea mica, oamenii mici fac sa se intample lucrurile mici (si unele lucruri mari).

cand eu gandesc ganduri mici (si unele mari) cu capul meu mic si simt trairi mici (si unele mari) cu inima mea mica, oamenii mici sunt ochii mici care ma privesc si urechile mici care asculta gandurile mele mici de om mic cu puteri foarte mici.

oamenii mici, cu puterile lor mici, fac sa se intample lucrurile mici (si unele lucruri mari).

oamenii mari, sus sus in lumea lor mare, nu stiu despre noi, oamenii mici, despre gandurile si trairile noastre mici (si unele mari).

oamenii mari, cu puterile lor mari, nu misca nimic in lumea noastra mica.

noi, oamenii mici cu puteri mici, nu depindem de oamenii mari cu puterile lor mari, si nu ne asteptam ca ei sa miste vreun lucru mic (sau mare) in lumea noastra mica.

eu, om mic din lumea mica, vreau sa multumesc astazi, din toata inima mea mica, oamenilor mici care, cu puterile lor mici, fac sa se intample lucrurile mici.. SI UNELE MARI!

3 comentarii:

E. Adam spunea...

Dupa cum am spus...Oamenii mici fac lucruri marete.Usually cei mari isi atribuiesc meritul pentru tot ceea ce fac cei mici.

catia maxim spunea...

Daca om mare inseamna doar putere economica , politica , atunci ma bucur, sincer ca marea majoritate suntem mici.
Vedem in fiecare zi imagini ale maretiei lor , incat deseori raman cu un gust amar. Nu din cauza ca multi dintre dei"mari" au importante resurse financiare, ca ingaima tot felul de discursuri penibile, ci pentru faptul ca ne jignesc cu suficienta lor propria noastra inteligenta. Incerc sa stau cat mai departe de astfel de oameni , desi , marturisesc ca e din ce in ce mai greu...Evident ca maretia consta in posibilitatea de a construi ceva durabil! Si cand construiesti ceva durabil , ai nevoie de SUFLET!

草蜢Jon spunea...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟