vineri, 2 mai 2008

zi draguta

azi am aflat ca lumea e mai mica decat ma gandesc eu de obicei. poate e cat un fir de praf (da, m'am inspirat din Horton Hears a Who, si vi-l recomand).


azi mi s-a reconfirmat ca profilele din mediul virtual apartin unor oameni foarte reali, cu nume reale, cu joburi reale, cu ganduri si preocupari reale.



azi am visat la o vacanta all inclusive in care sa ma duc cu avionul.



azi am plecat cu o ora mai devreme de la birou. doar o ora, dar m'am simtit ca un scolarel salvat de clopotel.




azi m'a prins o ploaie de vara cand eram aproape de casa.



azi am mancat capsuni cu zahar.


azi am stat la povesti cu familia mea.



azi, mama a invatat sa deschida singura calculatorul, sa isi gaseasca in el pozele care ii plac, sa le vada si apoi sa inchida tot singura calculatorul. asa de scumpica este, nu vede sa umble pe tastatura, dar gaseste butonul enter, si s-a invatat cu mouse-ul..deci se descurca :) am gasit atata placere in bucuria ei inocenta de a descoperi ceva nou ... incat pentru asta pur si simplu nu exista imagini!

2 comentarii:

Anonim spunea...

o zi frumoasa...desi e greu de crezut ca mai pot fi astfel de zile in care nu uiti sa te bucuri de lucrurile mici ( un zambet, un compliment, ceva nou, un mesaj de la cine nu te asteptai)...pai am vazut un status pe hi5 care spunea ca cei care stiu sa se bucure de lucrurile neinsemnate dar reprezentative ptr viata ar fi cel mai bogat...

Anonim spunea...

small world hehe? :) e bine cand dai de intamplari care te duc cu gandul la asta.