marți, 7 octombrie 2008

Adomnitei a fost demis

Vreau sa ii multumesc Aneimaria, care mi-a dat astazi o veste buna: Adomnitei a fost demis. Nu stiu daca este o miscare electorala, pentru ca noi, electoratul, sa apreciem destituirea incapabililor (fie si in al 12lea ceas), sau doar au vrut sa ii dea niste timp sa se bucure de luna de miere.

Ce am eu cu Adomnitei? Mai nimic.. dar puteti citi aici, aici si aici cum mi-a amarat el zilele cu tot felul de initiative gen Alice in Tara Minunilor.




Nu as prea crede sa fie Anton Anton (vad ca se poarta numele ^2) purtatorul schimbarii in mai bine (si in mai logic) in invatamantul romanesc. Sper, totusi, ca macar sa stea tacut in fotoliul lui daca nu poate aduce ceva bun, in loc sa confunde scoala romaneasca cu Inchizitia.



Sunt fericita ca am scapat de sistemul romanesc de invatamant, cel putin momentan. Eu nu mai am nevoie nici de facultate, nici de master, iar doctorat nu planuiesc. Pana cand voi avea copii carora sa le explic cum se fac liderii la noi.. sunt linitita :)

2 comentarii:

Andreï spunea...

Desi discretia spune foarte mult despre un om, nu ca sa taca e pus Antonitei acolo. Desi... mai stii?!

costina spunea...

@andrei: Nu zic sa taca. sigur ca ar fi dragut sa avem o reforma a invatamantului reala, insa decat un nou Adomnitei.. as prefera lipsa.