sâmbătă, 22 noiembrie 2008

O zi cu surprize - si ceva special pentru voi

Ziua de azi a inceput descurajator: afara o vreme demna de sfarsitul lumii, si in casa diferente de opinii :)

Pe urma au inceput sa curga descoperirile:

- pentru examenul luat in vara (unul din multele ce le voi da in cadrul unei certificari in finante-contabilitate) am primit un fel de mentiune (Certificate of Achievement) caci l-am luat cu nota mare :) Ei bravo, buna incurajare pentru un weekend care n-a pornit asa de bine

- ai mei au adus de la tara in vizita catelusa chow-chow si pe puiutul ei de numai o saptamana. Foarte foarte foarte dragut, mic si negru, fara ochisori, face niste sunete micute si ii place la caldura - ceea ce mi-a dat pretext sa-l tin in brate o buna parte din zi.

- tot cu corespondenta era si un pachet, par avion, din State. Eu am o singura prietena acolo, si nu era de la ea. Si atunci mi-am amintit ca acum o saptamana-doua am vazut un site care iti propunea sa citesti carti si sa postezi recenziile lor pe blog; si ei iti trimiteau cartile (adica furnizau munitia).

Foarte dragut, mi-am zis, si m-am inscris. Asa aveam sa mai citesc si eu ceva, si chiar sa va povestesc si voua (nu scrie nicaieri, dar daca site-ul e in engleza si cartile tot asa, cred ca si recenziile tot in engleza am sa le fac :) . Si mi-am ales eu o carte care suna binisor - v-am mai povestit eu cum imi plac cele despre dezvoltare personala; se chema The Truth About You.

Eu ma asteptam sa vina cartile pe mail, in format pdf; va imaginati surpriza mea, cand am vazut cartea in coperta si pagini :) la cutia mea postala. Inainte sa apuc sa o citesc m-am minunat despre formatul ei dragut, despre faptul ca avea un DVD inclus si un mic carnetel atasat la sfarsit. Pe urma am deschis-o si n-am mai putut-o lasa la o parte pana n-am terminat-o.

Abia astept sa va povestesc cum a fost. Fiti pe faza, azi avem recenzie si :) nu numai!

Niciun comentariu: