duminică, 29 martie 2009

Placeri Yang

Azi am avut zi de incarcat bateriile. In viziunea mea, asta decurge cam asa:

Dormit tarziu de dimineata, si implicit incalcarea unor promisiuni facute unei persoane foarte importante. Dat fiind ca persoana in cauza sunt chiar eu, ma voi ierta. In acelasi timp ma pot bucura de libertatea de a ma razgandi si de a ma razvrati impotriva programului soldatesc pe care persoana importanta (tot eu adica) mi-l facuse pentru duminica dimineata.



Mi-am comandat pentru astazi niste soare, care imi lipsea deja de ceva vreme. Cand mi-a sosit comanda, am iesit sa-l vad si sa il miros; primavara miroase bine. Au inflorit cativa copacei si tufisurile alea galbene dragute.



Am facut o mega-plimbare de om cu pofta de viata. Am inclus in plimbare si vreo doua magazine cu haine, insa restul am ocupat-o cu plozi blonzi si ranjiti, cu iarba verde, cu lac, cu catei cu chef de joaca si copiluti indragostiti. A fost soare frumos. Prietena mea (caci nu se poate incarcare de baterii fara o prietena) mi-a spus povesti de dragoste, am despicat firele in patru, am luat decizii si am facut planuri. Si am mancat paste carbonara. Si pe urma ne-am mai plimbat o data.

Ajunsa acasa, am completat cu un tratament spa. M-am rasfatat cu creme de toate felurile. Nu apucasem sa exersez manusile si sosetele mele de hidratare; ca atare, le exersez acum. Va scriu cu manusile in maini si ma simt usoara, relaxata si radiez de energie pozitiva. Si miros a scortisoara.



Dau oficial startul unei noi primaveri!

Un comentariu:

viviana b spunea...

Bucuroasa pentru tine, din toata inima. :)