joi, 9 aprilie 2009

Emisferele care suntem

Am fost in seara asta la un nou seminar al lui Daniel Bichis. Buna experienta, merg oricand am ocazia, pentru ca imi pare ok Dan, povesteste frumos, e haios si imi da si oarece instrumente sa ma ajute sa merg mai departe.

Azi am retinut de la Daniel un exercitiu de rechemare a senzatiilor asociate amintirilor placute, am retinut sa incerc sa fake it till you make it (adica sa te pacalesti sa faci lucrurile care par grele), am retinut ca viata noastra seamana destul de mult cu Matrix si ca ai sanse mai mari sa pierzi daca gandesti ca pierzi sau sa castigi daca gandesti ca vei castiga. Nu e doar o superstitie, ci creierul da ordine corpului, blocheaza muschi si elibereaza substante in consecinta.

O femeie din public a spus ceva despre un filmulet, ceva cu un atac cerebral. Nu am apreciat atunci ca tot zicea despre filmuletul pe care majoritatea dintre noi nu il stiam. Ajunsa acasa, am cautat, gasit si vazut filmuletul. Acum nu imi mai pare rau ca a adus vorba despre el. Desi felul in care vorbeste femeia din film e putin in stil gospel, povestea este extraordinara si da mult de gandit. Va las sa va bucurati de el.

5 comentarii:

toonice spunea...

Hehe, parca imi citesti gandurile. La asta lucrez de vreo saptamana :))
Acum o sa trebuiasca sa iti fur filmuletzul :))
Eu o stiam pe tipa de la documentarul despre cum si-a revenit, si cum a invatat din nou totul.

costina spunea...

fura'l, dar da -mi de veste, sa vad si eu cum a facut sa-si revina.

Bogdan Grigore spunea...

am fost si eu la bichis..a fost faina prezentarea de aseara..

vii si la dilts ?

costina spunea...

mi-ar placea, dar cred ca nu vin. daca mergi, neaparat sa ne povestesti cum a fost!

Alinutza spunea...

impresionant in deed....