sâmbătă, 27 octombrie 2007

infernul sunt ceilalti?..

Am facut acest blog in primul rand pentru mine, si pentru voi :) in ideea sa pun aici realitatea asa cum se vede ea prin filtrele mele, si voi sa imi spuneti cum se vede ea prin filtrele voastre.

M'am surprins astazi intrebandu'ma ce e ok sa pun aici si ce nu; temandu'ma de parerea voastra; cenzurandu'ma ca sa par mai buna, mai inteligenta, mai spirituala decat sunt de fapt.

Acesta e un blog "de familie", cel putin deocamdata. Voi, cei care ma cititi, imi sunteti prieteni, ma stiti de atata timp si ma acceptati asa cum sunt. Nu ar trebui sa ma mai astept ca m'ati putea judeca sau v'ati putea schimba parerea despre mine, in functie de vreun post din blog.

Imi sunt foarte dragi oamenii; imi plac copiii bucalati si cu obraji rosii; imi plac omuletii cu pistrui; imi plac omuletii balbaiti si cei raraiti. Imi plac si oamenii perfecti :)

Si cu toate ca imi plac atat de mult, sau tocmai pentru ca imi plac atat de mult, ma tem de ei. Ma tem ca nu reusesc sa comunic ce as vrea atunci cand le vorbesc. Ma tem cand merg undeva neinsotita. Ma tem chiar si cand ies singura pe ringul de dans sa dansez pe o melodie care imi place (desi mai intotdeauna ies, chiar daca ma tem). Ma preocupa felul in care arat si felul in care ma exprim - toate acestea pentru ca ma tem sa nu fiu mai putin decat se asteapta ei (omuletii raraiti, pistruiati, grasuti si cei perfecti) sa fiu.

Va promit astazi ca am sa fiu mai curajoasa. Am sa ies intotdeauna sa dansez (nu "mai intotdeauna"), am sa cer ceea ce imi doresc, am sa spun ceea ce gandesc si am sa merg unde vreau.

Mai mult decat atat, am sa fiu sincera pe blog. I give you...ME :) :) :)

Prin filtrele voastre... cum se vad ..CEILALTI?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ce faci cand iti dai seama ca ai tradat? Ca te-ai tradat.
Tot felul de oameni ma indeamna sa ma maturizez, sa ma hotarasc cu privinta la ceea ce vreau, sa-mi pun viata in ordine.
A te maturiza inseamna de fapt a invata sa minti, a te obisnui cu ceea ce nimeni nu ar trebui sa se obisnuiasca, a te blaza, a invata sa spui "asta e!", "nu am ce sa fac".
Traim iarasi era formei fara fond, inecati de burgeri, mall-uri, training-uri, proceduri, decoratiuni interioare, basescu, tariceanu si multe alte lucruri goale de sens.
Revenind, ma intreb daca nu cumva prin apologia maturizarii respingem copilaria, inocenta, adevarul?
Mai ganditi-va.........

Kosson spunea...

:)
În cercuri concentrice...

Anonim spunea...

si eu am aceiasi problema desi sunt baiat. E greu, lumea in care traim nu este chiar asa cum incearca sa ni se prezinte. Trebuie sa avem pe langa educatia excesiva (de la care ni se trage) si ceva tupeu, nesimtire,... . E neplacut dar trebuie. Pana la urma asta inseamna adaptare. Te adaptezi sau dispari- Selectie naturala.In salbaticie cei mai agresivi supravietuiesc. Omul e inca un animal

Anonim spunea...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.