marți, 9 octombrie 2007

Pregateste'te sa devii...

Stiti reclama aceea: "Pregateste-te sa devii bogat"?.. Vorbind azi cu cineva mi-am dat seama ca fiecare dintre noi ne antrenam pentru ceva in viata, chiar daca nu o facem mereu in mod constient.

Persoana cu care vorbeam se antrena sa castige bani, sa conduca un Maserati. Eu i-am spus ca vreau sa invat limba franceza. Mi-am dat seama atunci ca eu, de fapt, ma antrenez sa fiu un angajat valoros. Am certificarile, experienta si vreau sa obtin mai mult pe aceeasi cale.

Sigur, nu toti avem spiritul antreprenorial. Mi-a fost evident insa in acel moment ca, daca imi doresc sa conduc un Maserati, nu este suficient sa stau la program si sa invat limba franceza :) Nu m-am intrebat inca daca asta imi doresc - sa conduc si eu un Maserati (*cam pare reclama postul asta :) ) - insa am sa ma intreb daca faptul de a fi un angajat valoros (pentru care ma antrenez acum) este cu adevarat ceea ce imi doresc.

Iar daca nu, atunci sa revad programa de antrenament :)

Voi pentru ce va antrenati?

8 comentarii:

Mihaela spunea...

Imi aduce aminte de stabilirea misiunii, viziunii si obiectivelor... lucru care intotdeauna ma pune in dificultate. Daca spun ca vreau sa fiu fericita, ce e?

costina spunea...

Hmm buna intrebare, dar cred ca trebuie sa particularizezi un pic. Ce te face pe tine fericita? :P

Unknown spunea...

Eu vreau sa cred ca ... imi antrenez norocul, imi place sa cred ca am avut noroc, de mic...si cum Dumnezeu iti da, dar nu-ti pune-n sac...trebuie sa-mi antrenez norocul :) (n.n. : nu sa ma duc si sa joc la ruleta :) ) Pentru ca, o sansa azi, alta maine, cine stie ce rezerva viitorul (n.n.: poate cursu asta de diplomatie face parte din antrenament ).
Important stii ce e ? sa il antrenezi pe catelu` ala frumos cand ne vedem sa se joace :)

Anonim spunea...

Excelent: Pregateste-te sa devii! Adica sa mai consumam si o etapa cu pregatitul devenirii ca apoi sa devenim? Eu zic sa actionezi direct in sensul devenirii. Pentru ca - hegelian vorbind - A FI inseamna A FI DEVENIT! Adica sunt un foarte bun consultant PENTRU CA AM DEVENIT UN FOARTE BUN CONSULTANT. Iar devenirea e un proces care include in sine si etapa pregatirii!

costina spunea...

:) ma provoci sa meditez despre a aduce viitorul in prezent..

Anonim spunea...

ce pregateste-te sa devii.....
N-ai invatat nimic? Fii proactiva :D
:))

Anonim spunea...

Eu ma antrenez sa conduc persoana care conduce Maserati-ul :)

Anonim spunea...

Nu stiu ce sa zic despre persoana care vrea sa conduca un maserati!?
Este oare un om puternic sau...vrea doar sa te cuceresaca?
Ususaly oamenii care viseaza la mai mult... sunt invingatori!
Parerea mea: inca este timpul sa te pregatesti sa fi un angajat model, dar... existaun dar.. trebuie sa visezi si tu la aston matrin-ul tau... poti asdta si mai mult decat .. tu chiar meriti unul!

pupici si... as mai spune ceva dar...am o retinere!deci:

good luck!