vineri, 12 octombrie 2007

unde nu se-ajunge mai ramane

Desi de obicei nu ma droghez, azi am prestat doua RedBull. Asa patim, sau cel putin asa patesc eu: astept oportunitatile, si cand vin ma fastacesc, ma panichez un pic si ma simt nepregatita.

E o vorba insa, care spune ca, atunci cand nu-ti place ca ti-e teama, e bine sa te intrebi de ce te protejeaza teama respectiva :) Adica, daca n'as fi asa fricoasa, poate unele lucruri n'ar iesi.

S'a dovedit ca n'aveam nevoie chiar de doua RedBull, dar uite asa se face ca vineri foarte foarte de dimineata ascult muzica si scriu pe blog :)

Promit ca nu mai fac :)

3 comentarii:

Unknown spunea...

2 redbull :)
ce ciudat suna :)
bine mie nu-mi place redbull, prefer Burn ca e mai dulce putin.
Aveam un coleg in facultate care era dependent de redbull - ajunsese sa il bea in loc de suc, ceva de genu` a 3 baxuri ( 4cutii ) pe zi...iti dai seama ce "energie" avea...
In fine, multi nu sunt obisnuiti cu energizantele astea si nici nu e bine - ajungi ca mine 2-3 pe zi pe la ora 18-20 si te-ntrebi de ce nu ai somn... :)
da macar tu faci ceva interesant si scrii pe blog :) el il combina cu whisky si - ghici ce iesea :D

costina spunea...

:) Jesus!!! desi esti comentatorul meu numarul 1 si te apreciez foarte tare, ma vad nevoita sa te cert si sa te pun sa promiti sa incetezi astfel de practici juridico-avocatesti :) pentru binele tau, al dragutei care te vrea bine sanatos si al omenirii in general :)

Anonim spunea...

De si nu sunt tocmai eu in masura sa fac comentarii...Se zice ca ce este interzis este mai placut.Atata timp cat este luat cu masura.Am i right?Or am i right?Asa ca bun venit in lumea celor vii :).Dar nu abuza de aceasta otrava delicata ca sti urmarile :P.
Sa ne traiesti.