sâmbătă, 29 noiembrie 2008

ce faci duminica?

Pe maghiarii romani ii tine un junghi de Ziua Nationala.

Basescu iese in presa si si zice ca ne ducem de rapa. El cat a umblat prin mari si tari n-a avut timp sa invete un pic de economie. Poate nu stie ca in vremurile astea, el e un mic profet. Si criza se adanceste cu cat panica e mai mare.

Tariceanu zice ca si'a retras banii din depozite. Si el e un mic profet. Si BNR a iesit de trei ori in presa dupa aceea ca sa contracareze profetiile lui stupido-malefice.

PSD promite pensii mai mari. Nu ne spune si de unde vor veni ele. Oare va fi faimoasa impozitare cu 40% a veniturilor?

Nu poti sa alegi candidati de calitate, dar poti sa alegi ceea ce TU consideri a fi raul cel mai mic.

Protestul prin absenteism e ca protestul in fata mainii gata sa apese pe tragaci. Daca te abandonezi lor, le faci treaba mai usoara, in nici un caz protestul tau nu va conta.

Poate chiar exista ceva mai rau decat oamenii rai, anume indiferenta oamenilor buni!

7 comentarii:

MihaiP spunea...

Ei Cosmina, daca macar asa ar fi, nu inteleg de ce trebuie sa aleg raul cel mai mic, nu inteleg de ce as vrea sa sustin un grup de politicieni impotriva altora, doar cu exceptia faptului ca poate ar putea fi distractiv in sensul meschin si masochist al cuvantului.

Asa ca decizia de a NU VOTA e poate cea mai corecta, cel putin pentru mine.

costina spunea...

Mihai (profil nedisponibil), eu una as putea sa vreau sa optez pentru raul mai mic pentru a nu suferi apoi patru ani sub raul mai mare.

Tot ai pomenit termenul masochist, cred ca te-ai numi asa daca ai lasa la voia intamplarii sau la mica intelegere a grupurilor mentionate soarta ta pentru cel putin 4 ani.

Anonim spunea...

costina, .., eu n-am votat. si te intreb pe tine: esti multumita de rezultat?

costina spunea...

nu. nu stiu daca sa consider ca ai dreptate. dar nu pot sa fiu de acord cu felul in care votul meu e folosit ca moneda de schimb, fara vreo legatura cu ce am ales eu..

cu toata bunavointa..simt ca raman fara optiuni

Anonim spunea...

nu stiu de tine, dar eu personal nu m-am impiedicat niciodata de culoarea politica. intradevar se circula greu in bucuresti, copii mor de foame, se fura din bugetul statului, copiii nu invata nimic in scoli, etc. sunt sigur ca nu exista o solutie pentru asta. nimeni nu poate sa rezolve aceste probleme in romania. nici psd, nici pdl, nici prm, nici plm. nici eu si nici tu, pentru ca daca ai fi pusa pe unul din fotoliile alea ti-ai vedea interesul, ai fi coplesita de cei din jur. si daca nu ar fi asa, n-ai avea nicio putere.
in alta ordine de idei, indiferent de "cum e impartita tara" in urma alegerilor (habar n-am ce s-a ales acum, si nu ma ajuta la nimic daca as avea) soarta tarii e decisa la o lalta de cei alesi si cei nealesi. pentru ca sunt aceiasi. psd s-a batut cu pdl si aflu ieri ca vor sa se imperecheze. iti dai seama cat de penibil?.. ... in fata celor doi oameni de la bloc care in timpul campaniei s-au certat si s-au intrecut in replici ca "partidul meu e mai bun ca al tau" acest lucru ar trebui sa taie orice craca de sub picioarele lor si sa starpeasca orice urma de incredere.
poate nu inteleg eu cum functioneaza sistemul politic din romania sau din lume, dar din experienta mea de viata stiu ca politica si "conducerea" nu au nici cea mai mica legatura cu individul. iar pe mine ma intereseaza asta...
:) altfel? ce mai zici?

costina spunea...

:) altfel.. vad ca te'ai vindecat de messenger si altele asemenea, ca atare cred ca vom fi obligati sa dam un cico in curand, poate chiar anul asta.

poate facem si noi o intalnire a bloggerilor, ca Tomata mereu se lauda pe al ei blog ce activi si ce imprieteniti sunt bloggerii timisoreni

Anonim spunea...

cico suna bine. cu tomata ne-am vazut anu asta ;))