vineri, 30 ianuarie 2009

ploua

Ploua de o saptamana.

Sambata venise primavara. Duminica a inceput sa ploua. E vineri si nu s-a mai oprit. Vremea e emo, emisiunea meteo o sa fie in curand prezentata de pustani machiati cu negru si parul tzeposhit si multe insigne.



Ploaia asta imi picura somn in vene si in ochi. De sub umbrela nu mai vad cerul. La trecerea de pietoni europeana din centrul capitalei europene imi intra apa in ghete.



Intre noi si cer s-a pus un capac, si ne-a prins sub el, separati de soare, captivi singuri cu criza asta si cursul euro si dobanzile la ratele bancilor si salariile inghetate si angoasa somajului.

Arunc in capacul care ma separa de cer cu comedii si carbohidrati si brian tracy. Dar, dupa o saptamana de ploaie, munitia mea s-a imputinat ingrijorator.

Ma uit pe geam. Tot ploua. Capacul nu s-a miscat.

3 comentarii:

Anonim spunea...

daca intra apa inseamna ca si ghetele tot europene sunt :D

mey e primul an cand nu ma mai deranjeaza ploaia chiar imi place,o fi de la indragosteala ca cica atunci nu-ti mai pasa decat de EL nu mai vezi nimic din ce e in jur si esti cu capul in nori ;)

costina spunea...

:) dragut dragut ce ne povestesti tu, sa fie sa fie cu multa bucurie! sper sa povestim curand, poate ma contaminezi si pe mine cu atare ganduri roze.

Anonim spunea...

doua leapsa de la mine :D